fbpx

Vrijdag 26 maart om 20:00 uur

Wat is het?

De Rotterdam Show: Een supergave online spelshow van, voor en door échte RotterdammerTs! De show is een initiatief van Hotel New York om dichtbij de gasten te blijven en wordt georganiseerd in samenwerking met Pegasus Events en Publieksentertainment.nl. We spelen 4 online Pubquiz rondes waaraan jij thuis mee kunt doen met je mobiel als stemkastje. We halen uiteindelijk 2 winnaars de studio in via een beeldverbinding voor een spannende finale! De show is te bekijken via je laptop of tablet.

Door op de knop hieronder te klikken ga je direct naar de ticketshop. In de ticketshop kun je een stream(kijk) ticket kopen. Kijk je de stream met meerdere mensen die willen meespelen? Dan kun je voor hen een extra (voordeligere) deelnamekaart kopen. Bestel er ook nog een borrelbox bij en het feest is compleet!

 

Borrelbox (2 personen)

Je bestelt de Borrelbox per 2 personen, daarbij ontvang je gelijk ook 1 kijklink en 2 deelnamekaarten voor de show. 

De Borrelbox is op te halen bij Hotel New York of kan je voor € 6,95 bij jou thuis laten bezorgen.

Inhoud:

– zakje gemengde nootjes
– 2x zakje chips
– fuet worstje
– Reypenaar kaasjes
– toastjes / crostini
– Olijven en tomaten tapenade
– Kaasvlinders
– Zoute sticks
– HNY chocolade

De Borrelbox kun je aanvullen met een bierpakket van 6 specialbieren van Brouwerij Noordt.

 

Tickets

Hoe werkt het?

Wanneer je de tickets hebt gekocht, ontvang je op het opgegeven emailadres een mail met hierin de link naar de livestream.

Op deze livestream kun je met één scherm (laptop of tablet) meekijken naar de show op vrijdag 26 maart 2021. Om 20.00 uur gaan we van start en legt de quizmaster uit hoe je mee kunt spelen met je mobiel als stemkastje.

Let op: Voor iedere deelnemer moet een deelnamekaart zijn aangeschaft op de juiste naam. Bij het borrelpakket zitten standaard twee deelnamekaarten maar het is mogelijk extra kaarten te bestellen bij het aankopen van de box of een streamingticket.

Loterij voor het goede doel

Tijdens de Rotterdamshow zal ook een loterij plaatsvinden. In deze loterij worden verschillende mooie prijzen verloot. Loten kunnen gekocht worden bij het bestellen van de borrelbox. De gehele opbrengst van de loterij komt ter beschikking van twee Rotterdamse doelen: De Roparun, waar Hotel New York jaarlijks met een team aan deelneemt en Diergaarde Blijdorp. Het Rotterdamse icoon die wel een steuntje in de rug kan gebruiken dit jaar.

Oke en nu samengevat?

Voorafgaand aan de Rotterdam Show haal je je borrelpakket in huis. Zorg dat je klaar zit met de lekkere hapjes en uiteraard een drankje want op vrijdag 26 maart 2021 om klokslag 20.00 uur starten we, live vanuit de studio, met de Rotterdam Show.

We leggen je uit hoe je met je smartphone als stemkastje mee kunt spelen met de quiz en gaan van start. Let op: Voor iedere deelnemer moet je een deelnamekaart hebben gekocht en de juiste naam hebben doorgegeven. 

Wat valt er te winnen?

 

QUIZ:

HOOFDPRIJS: Bestedingstegoed van € 400,- bij Hotel New York!

2e prijs: Sloepentocht over de Rotterdamse Maas voor 8 personen

3e prijs: Geheel verzorgde overnachting bij Hotel New York – Luxe kamer, inclusief ontbijt, 3-gangen diner en welkomstdrankje

4e prijs: RIB Adventure voor 6 personen (30 minuten)

5e prijs: Rondleiding voor 2 personen door Blijdorp incl. toegangsticket

6e prijs: Toegangskaarten ABN AMRO WTT 2022 voor 2 personen    

 

LOTERIJ  GOEDE DOELEN:

HOOFDPRIJS:  1x Beleef Rotterdam Stadstour voor 10 personen
 
OVERIGE PRIJZEN:

1x 2 Business Seats bij Sparta voor een wedstrijd naar keuze (in overleg met Sparta)
1x Overnachting met ontbijt in de torenkamer van Hotel New York voor 2 personen
2x Tickets Splashtours voor 2 personen  

 1x Rotterdamse Combinatie prijs
Ludieke stadstour met Rotterdams entertainment voor 2 personen +
Gesigneerd Feyenoord shirt (Nicolas Jørgensen) + RET tram (schaalmodel)

DeZE foto’s zijn van ANDere online shows

Omdat deze show gloednieuw is!