De Geheime Sinterklaascode Show

Een spetterende show óf doe parcours waarin iedereen mee kan doen! Bel: 010- 226 51 53

Contact

Wat is het precies?

De Geheime Sinterklaascode Show kan op twee verschillende manieren worden uitgevoerd.

De eerste is een (theater) show waarin we met een te gek Sinterklaas decor naar je toe komen en een 60 minuten durende show opvoeren waarin iedereen interactief kan helpen met het vinden van de code van de kluis van Sinterklaas.

Sinterklaas is de code van zijn kluis kwijt en daar zit natuurlijk het grote boek in! Het is aan codepiet en de kinderen de taak om zo snel mogelijk achter de code van de kluis te komen. Anders kan sinterklaas natuurlijk niet de cadeaus op tijd bij de kinderen krijgen.

De tweede manier is om een soort speurtocht te maken voor de kinderen waarin ze allerlei opdrachten moeten uitvoeren om cijfers van de code van de kluis te krijgen. Als ze bij het eindstation bij de Sint komen kunnen we kijken of ze de juiste code gevonden hebben!

Deze show is volledig te customizen naar bedrijf of smaak.

Bel: 010- 226 51 53

Wat zit erbij?

  • Spetterende show of speurtocht
  • Sinterklaas decor
  • Samen zingen en opdrachten doen

  • Energieke presentator als codepiet

  • Volledig te customizen

  • Professioneel audio en video vormgeving

Ook te boeken als:

De Pietenschool

is eigenlijk ook een custom made Sinterklaas show. Alleen dan gaan we niet op zoek naar een code maar moeten we opdrachten vervullen om zo je pieten diploma te halen!

Daklopen, kado’s inpakken, stormbaan rennen. Je kan het zo gek niet bedenken en we voegen het toe aan de opleiding. Een fotobooth met fotograaf voor een leuk aandenken? Zomaar wat ideeën die we toe kunnen voegen gelang smaak en budget. Als alle opdrachten vervuld zijn is je diploma af en ben je officieel hulp Piet!

Tijdens onze Sinterklaas Shows kunnen we alles uit handen nemen. Maar er kan ook door collega’s worden mee geholpen. Zo is er voor elk budget wat mogelijk!